HOME

CONTACT

HERASDOEKEN WERFDOEKEN GEVELDOEKEN WERFPANELEN IMMOBORDEN WERFSTICKERS

 

Bouwdruk verzorgt alle reclame voor bouwen, verbouwen, kopen en verkopen.

Wij trachten dit op een zo eenvoudig en transparant mogelijke manier te realiseren.

 

Hoe gaan we te werk? U klikt op de betreffende productpagina rechts onderaan op de button ‘bestellen’ en kiest voor welke producten u een offerte wenst. U geeft de afmetingen en aantallen door en bezorgt ons uw logo, teksten en/of beeld.
U kan uw bestanden gemakkelijk mee uploaden met het bestelformulier. Wij bezorgen u een bestelbon met de prijsofferte. Voor alle aangeboden producten op bouwdruk.be maken wij GRATIS de opmaak. Wij voorzien 1 basisontwerp en 1 aanpassing in onze basisprijzen. Het door u verstuurde logo dient vectorieel te zijn, teksten met fontvermelding en foto’s in voldoende resolutie. Wenst u gebruik te maken van onze ontwerpafdeling voor een professionele opmaak of wenst u een vertegenwoordiger, die u stalen en extra informatie kan bezorgen? Of heeft u gewoon een vraag, opmerking of problemen bij het bestellen?
Neem dan contact op via  info@bouwdruk.be  of telefonisch op +32 15 33 70 25.
Wij maken de ontwerpen in drukklaar PDF-formaat. Na goedkeuring van de bestanden mag u uw bestelling verwachten binnen de 10 werkdagen (indien dit sneller moet, graag een seintje). Uw factuur komt toe via email (betalingsmodaliteiten staan onderaan).
 Voor bevestigingsmaterialen (alu buizenframes, houtconstructies, VHB-tapes, bevestigingselastieken,...) neemt u best contact op met onze verkoopsafdeling. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan materialen. Indien gewenst komen wij zelf alles ter plaatse monteren.
 onze leveringen
 U kan opteren om uw bestelling zelf af te halen in ons magazijn te Heist op den Berg. Laat u de producten liever leveren : werfdoeken, klein en middelgroot pakket - via koerier | 25 euro grote pakketten - via eigen transport | prijs op aanvraag
 betalingsmodaliteiten
 Al onze facturen zijn contant betaalbaar te Heist op den Berg. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.
 Let op voor laattijdige betaling, voorkom invorderingskosten door uw facturen tijdig te betalen.